sawah saung wulan

sawah saung wulan

sawah di saung

sawah di saung

” Taruang di Galengan Serang” (Makan di Pinggir Sawah)
@ Resto Saung Wulan, Tambun Bekasi
Wilujeng Sumping Juragan…
Abdi saparakanca parantos nyayogikeun rupi-rupi katuangan anu sabiasana anu mangrupikeun katuangan anu aya di padesaan, namun abdi saparakanca insya Alloh bade nyayogikeun ka balarea anu sarumping ngaraosan katuangan anu ku abdi saparakanca disayogikeun anu langkung tinu sanes, anu mangrupikeun pangalaman..pasti dedeuieun…
Selamat Datang Juragan…
Kami sajikan menu-menu masakan sederhana yang biasanya dimakan didaerah pedesaan, namun pastinya akan memberikan anda pengalaman yang berbeda bersama keluarga…
air terjun di saung wulan

air terjun di saung wulan

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *